torsdag 24. juni 2010

Litt av hvert

Vi har hatt besøk igjen, denne gangen av tante Tøff og tante Bestemor. De skal dessverre flytte snart, men det er alltid gøy med litt moro først :) Solen ble behørig feiret bla. på Slottsfjellet.

Lille Buddha fikk innflyttingsgave, en stor tennisball og to små. Her kan man tydelig se at interessen er på topp, da vi skulle ut og gå tur, viste det seg at han hadde stappa alle tre ballene inn i munnen og med på tur!

Endelig er soverommet vårt begynt å bli et vanlig rom. Så utrolig digg med den nye senga, også den donert fra farmor Anna! Litt annerledes enn hemsen i Trondheimsveien...god plass til både folk og fe;)

Her har jeg gjort klart til å lage en av mine favorittretter, couscous, den ble etterhvert brukt til både koteletter og fiskekaker (med yoghurtsaus), namnamnam :)

Her er et typisk eksempel på hvordan vi prøver å holde det ryddig og fint, hehe, neida, men Chris har brakt hjem en slags orkide eller noe - og det er alltid bra!

4 kommentarer:

 1. Så koselig dokker har fått det! Og sjå han finingen kor gla han blei førr tennisballan! Hilsen tante Action :)

  SvarSlett
 2. hehe,han blir megaglad når han får nokka:) ja,du e ho tante Action (+bråk:)), alle tantan t han tass har spesielle evna og egenskapa, men felles e at han e så gla i alle sammen!

  SvarSlett
 3. åååå det ser så koselig ut, blir helt grønn av misunnelse her æ sitt "aleina" i regnet i trondheim:/

  SvarSlett
 4. fan kor dritt m dårlig sommerver, men d tar sæ opp!men bra du syns d ser koselig ut:) æ gler mæ jævelsk t du kjæm nerover,d blir så arti!!

  SvarSlett